“Ellen heeft me geholpen met mijn dip in de sport. Ik had enorm te kampen met stress. Gedurende 3 gesprekken hebben we hierrond gewerkt via gesprek, technieken en een aantal trucjes. Ik heb de passie terug gevonden die ik in het begin had toen ik voor het eerst startte met de sport. Het is nu 6 maanden geleden dat ik bij Ellen ben geweest, maar nog steeds gebruik ik haar advies om te schitteren in trainingen en op wedstrijden. Ik voel me beter en de sport is terug leuk! Dankzij sportpsychologie heb ik de stap kunnen zetten van ziekelijk stressen naar gezonde adrenaline. Bedankt Ellen!”
“Communiceren, dat is toch eenvoudig, dat hoef ik als trainer toch niet te leren! Dat was mijn eerste reactie toen het bestuur mij voorstelde om samen met een sportpsycholoog rond dit thema te werken. Na het beëindigen van mijn coaching traject bij Ellen kan ik wel stellen dat mijn communicatiestijl enorm geëvolueerd is en ten goede komt aan de hele spelersgroep.”
“Basketbal is mijn hele leven al een van de belangrijkste dingen. Ik kwam terecht in een periode waar mensen niet meer over me spraken, waar ikzelf dacht dat ik over mijn hoogtepunt heen was. Tot ik in contact kwam met Sport Minded! We werkten stap voor stap en overliepen elke stap in mijn carrière. Ik kwam terug tot het inzicht dat ik niet alles zo maar kon laten voorbij gaan of vergeten…. Sport Minded zorgde ervoor dat ik terug in mezelf begon te geloven! Dankzij deze begeleiding heb ik een super resultaat verkregen, ik voelde me terug top, mensen kwamen bij me langs om me te feliciteren, …. Hierbij wil ik Ellen nogmaals bedanken voor de super begeleiding!!”
“Door het opstellen van een sportpsychologisch profiel ben ik erachter gekomen waarom ik steeds tegen dezelfde problemen aanloop. Ik weet nu ook beter wat ik ertegen kan doen!”
“Ellen werkt nu reeds 3 jaar binnen onze federatie als sportpsycholoog. Aan de topsportschool begeleidt ze zowel jongens als meisjes. Haar aanpak wordt gekenmerkt door een sterk praktijkgerichte begeleiding en dit zowel op individueel als op groepsniveau.